Bemutatkozás

A STEVE Kft. azon vállalatok, közé tartozik, mely ipari bútorok professzionális kereskedelmére specializálódott, a romániai kereskedelmi és gyártó cégek számára. Fő tevékenységünk a minőségi ipari fémbútorok importálása és forgalmazása.

A STEVE Kft. 1998 óta forgalmazza a romániai piacon ezeket a termékeket, és számos olyan referenciamunkával rendelkezik, melyek a termékek, valamint a cég szolgáltatásainak minőségét bizonyítják.

A termékek minőségi acéltáblákból készülnek, olyan elgondolással, hogy minél praktikusabbak és kényelmesebbek legyenek használóik számára. Egyszerű, de elegáns design jellemzi őket. A termékeket elektrosztatikus porfestés védi, mely szintén utal a minőségre, amely valamennyi befektető igénye.

Ügyfeleink rendelkezésére állunk két irodával (Marosvásárhelyen és Csíkszeredában) valamint egy marosvásárhelyi raktárral, ahonnan termékeink nagy részét raktárkészletről szállítjuk.

Raktárkészletünkben ügyfeleink mindig megtaláljak a klasszikus, leggyakrabban vásárolt öltözőszekrényeket valamint a műhelybútorok elég nagy választékát.

Az általunk forgalmazott Márkák - ARMET, BITT – TECHNOLOGY H-Kft., DEXION - olyan gyártó cégek termékei, melyek Európa piacvezetői közé tartoznak ezen a területen.